Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καινούργιο trailer από το How to Train Your Dragon: The Hidden World

*
Οι Universal Pictures και DreamWorks Animation δημοσίευσαν ένα καινούργιο trailer για το How to Train Your Dragon: the Hidden World, την τρίτη και τελευταία κινηματογραφική παραγωγή του franchise. Ο Hiccup (Jay Baruchel) πραγματοποιεί το όνειρο του και δημιουργεί μια ειρηνική ουτοπία δράκων όταν θα δοκιμαστεί από έναν ξαφνικό κίνδυνο και θα αναγκαστεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις για να σώσει το είδος τους. Τις φωνές τους, μαζί με τον Baruchel, δανείζουν και οι America Ferrera (Ugly Betty, End of Watch), Kit Harington (Game of Thrones, Pompeii), Cate Blanchett (The House with a Clock in it’s Walls, Thor: Ragnarok), Gerard Butler (Den of Thieves, Geostorm), Kristen Wiig (The Last Man on Earth, Ghostbusters), Crag Ferguson (Doc Martin) και F. Murray Abraham (Homeland, Isle of Dogs). Η σκηνοθεσία έγινε ξανά από τον Dean DeBlois, με producers τους Brad Lewis (Ratatouille, Antz) και Bonnie Arnold (Toy Story, Tarzan). Η πρεμιέρα θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*